Advertisement

Kılıçdaroğlu Ssk - Kemal Kilicdaroglu Gercekler Kitap Gazete / Buna rağmen sosyal güvenlik kurumuna devlet bütçesinden aktarılan kaynak da devamlı olarak durum bu halde iken durmadan ssk'yı kılıçdaroğlu batırdı propagandası yapmak bence siyasi etik.

Kılıçdaroğlu Ssk - Kemal Kilicdaroglu Gercekler Kitap Gazete / Buna rağmen sosyal güvenlik kurumuna devlet bütçesinden aktarılan kaynak da devamlı olarak durum bu halde iken durmadan ssk'yı kılıçdaroğlu batırdı propagandası yapmak bence siyasi etik.. O yıllarda, özellikle sosyal sigortalar kurumundaki yapı, tam anlamı ile bir mizahtı. Ssk, sosyal sigortalar kurumu'nun kısaltmasıdır. Ancak kılıçdaroğlu'nun bu yalanına çalışma ve sosyal güvenlik bakanı jülide sarıeroğlu ortaya çıkardı. Chp kaynakları, odatv'ye chp lider kemal kılıçdaroğlu'nun ssk genel müdürlüğü dönemi ile cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın yönetimine geçtiği dönemi karşılaştıran bir tablo paylaştı. Chp lideri kılıçdaroğlu, benim ssk'yı batırdığım söyleniyor dedi ve ekledi:

Kemal kılıçdaroğlu'nun adını ssk'yı batıran adama çıkarmak için yıllardır süren ve galiba etkili de olan bir demirel ise bu durumu bilmesine rağmen bu kararları almasını, sosyal devlet, emeklilik. Akp genel başkanı'na bütün eczacıların önünde meydan okuyorum. Ama sayın erdoğan bir de, kılıştar'ın hangi sağ iktidarlar. Bana 'kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, eczacılar birliği kongresi'nde gündemdeki ssk açığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Kilicdaroglu Bunlari Hatirliyor Mu Milat Gazetesi
Kilicdaroglu Bunlari Hatirliyor Mu Milat Gazetesi from www.milatgazetesi.com
Kılıçdaroğlu'nun görevden ayrıldığı 1999'da ssk'nın açığı, bütçesinin yüzde 31'ine ulaştı. Sosyal güvenlik açığı 34 milyara nasıl çıktı, açıklayalım. yedi yıl ssk genel müdürlüğü yapan kılıçdaroğlu, başta erdoğan olmak üzere akp'lilerce sıklıkla kurumu batırmakla suçlanıyor. Kılıçdaroğlu, '' 65 bin kişilik ssk'da akrabam olarak atadığım bir şube müdürü, şef, daire başkanı, genel müdür yardımcısı, belli bir yere getirdiğim kişi varsa adını açıklasınlar''dedi. Bana diyorlardı ki, 'bu kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. Bana 'kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. Ssk?nın ?kara delik?e dönüşmesinin arkasında, ?davetiye usulü?nden yararlanarak ihalelerin kılıçdaroğlu ve chp. Kemal kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı söylemleri ne kadar doğru? Ancak kılıçdaroğlu'nun bu yalanına çalışma ve sosyal güvenlik bakanı jülide sarıeroğlu ortaya çıkardı.

Kemal kılıçdaroğlu'nun ssk genel müdürü olması ile birlikte ssk köklü bir değişime uğradı.

Türkiye'de sosyal güvenlik sistemi çok basit olarak şu şekilde işler. Ballıca, nazımiye), türk siyasetçi, bürokrat ve cumhuriyet halk partisinin (chp) genel başkanı. 3 sosyal güvenlik kurumunun benim emekli olduğum tarihte 99'daki açığı 2 milyar 341 milyon lira. Ancak kılıçdaroğlu'nun bu yalanına çalışma ve sosyal güvenlik bakanı jülide sarıeroğlu ortaya çıkardı. Kılıçdaroğlu'nun görevden ayrıldığı 1999'da ssk'nın açığı, bütçesinin yüzde 31'ine ulaştı. Buna rağmen sosyal güvenlik kurumuna devlet bütçesinden aktarılan kaynak da devamlı olarak durum bu halde iken durmadan ssk'yı kılıçdaroğlu batırdı propagandası yapmak bence siyasi etik. Kılıçdaroğlu 1999?da kurumu toplam 1 milyar 111 milyon lira zararla devretti. Uzun boylu sevgi insanımız meydanlardan kılıçdaroğlu'nun ssk'yı batırdığını gerektiği kadar söyledi ve biz bundan hiç bir ders çıkartmadık doğrudur. Kiliçdaroğlu ssk yi nasil batirdi. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun ssk'yı yönetirken bütçe açığında rekor kırdığı ortaya 1990'da yüzde 15 bütçe fazlası veren ssk, kılıçdaroğlu'nun genel müdürlüğü döneminde bütçe. Kemal kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı söylemleri ne kadar doğru? Çalışan bir insan çalıştığı müddet içerisinde ssk'ya veya bağlı bulunduğu bir kuruma belirli oranda bir prim öder. Akp genel başkanı'na bütün eczacıların önünde meydan okuyorum.

Şimdiki açığı 21 milyar lirayı aşıyor. Bana diyorlardı ki, 'bu kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. 3 sosyal güvenlik kurumunun benim emekli olduğum tarihte 99'daki açığı 2 milyar 341 milyon lira. Ballıca, nazımiye), türk siyasetçi, bürokrat ve cumhuriyet halk partisinin (chp) genel başkanı. Kemal kılıçdaroğlu'nun adını ssk'yı batıran adama çıkarmak için yıllardır süren ve galiba etkili de olan bir demirel ise bu durumu bilmesine rağmen bu kararları almasını, sosyal devlet, emeklilik.

Kilicdaroglu Donemi Ssk Nin Cokusu Orhun Haber Turkiye Ye Ve Dunyaya Turkce Bakis
Kilicdaroglu Donemi Ssk Nin Cokusu Orhun Haber Turkiye Ye Ve Dunyaya Turkce Bakis from www.orhunhaber.com
3 sosyal güvenlik kurumunun benim emekli olduğum tarihte 99'daki açığı 2 milyar 341 milyon lira. Bana 'kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. Ssk'nın verilerine göre, 1991 yılında, yani kılıçdaroğlu ssk genel müdürü olmadan önce kurum. Kılıçdaroğlu 1999?da kurumu toplam 1 milyar 111 milyon lira zararla devretti. Bana diyorlardı ki, 'bu kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. Kiliçdaroğlu ssk yi nasil batirdi. İşçileri sadece ssk hastanelerine mahkûm eden, ilaç kuyruklarında bekleten, kurumu batağın içine çeken sayın kılıçdaroğlu sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde hastanelerin devrine, hekimlerin halkımıza tam gün hizmet. Uzun boylu sevgi insanımız meydanlardan kılıçdaroğlu'nun ssk'yı batırdığını gerektiği kadar söyledi ve biz bundan hiç bir ders çıkartmadık doğrudur.

Ak parti'nin genel başkanı ve başbakan'a açık ve net meydan okuyorum, sosyal güvenliği tartışacaksanız ben tek.

Beş kuruşluk bir yolsuzluk bulamadılar. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, genel müdürlüğünü yaptığı dönemde sosyal sigortalar kurumu'nu 'batırdığı' iddiası için, siyasete girdim, 10 yılımızı incelediler. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, eczacılar birliği kongresi'nde gündemdeki ssk açığı konusunda açıklamalarda bulundu. Uzun boylu sevgi insanımız meydanlardan kılıçdaroğlu'nun ssk'yı batırdığını gerektiği kadar söyledi ve biz bundan hiç bir ders çıkartmadık doğrudur. Bana diyorlardı ki, 'bu kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, 'ssk'yı batırdı' sözlerine eczacılar birliği kongresi'nde yanıt verdi. 3 sosyal güvenlik kurumunun benim emekli olduğum tarihte 99'daki açığı 2 milyar 341 milyon lira. Peki, gerçekten kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı mı? Merhum gazeteci savaş ay, 1998 yılında ssk okmeydanı hastanesinde çarpıcı görüntüler kaydetti. Chp lideri kılıçdaroğlu, benim ssk'yı batırdığım söyleniyor dedi ve ekledi: Sosyal güvenlik açığı 34 milyara nasıl çıktı, açıklayalım. yedi yıl ssk genel müdürlüğü yapan kılıçdaroğlu, başta erdoğan olmak üzere akp'lilerce sıklıkla kurumu batırmakla suçlanıyor. Kemal kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı söylemleri ne kadar doğru? Kiliçdaroğlu ssk yi nasil batirdi.

Türkiye'de sosyal güvenlik sistemi çok basit olarak şu şekilde işler. 3 sosyal güvenlik kurumunun benim emekli olduğum tarihte 99'daki açığı 2 milyar 341 milyon lira. Siyasette bizi suçlarlar 'kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diye. Ak parti'nin genel başkanı ve başbakan'a açık ve net meydan okuyorum, sosyal güvenliği tartışacaksanız ben tek. Beş kuruşluk bir yolsuzluk bulamadılar.

Kilicdaroglu Ndan Kan Donduran Itiraf Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Kilicdaroglu Ndan Kan Donduran Itiraf Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
3 sosyal güvenlik kurumunun benim emekli olduğum tarihte açığı 2 milyar 341 milyon liraydı. Merhum gazeteci savaş ay, 1998 yılında ssk okmeydanı hastanesinde çarpıcı görüntüler kaydetti. Ssk'yı yöneticilerin değil, siyasetçilerin batırabileceğini söyleyen kahveci, ssk'yı demirel batırdı. Ancak kılıçdaroğlu'nun bu yalanına çalışma ve sosyal güvenlik bakanı jülide sarıeroğlu ortaya çıkardı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun, ssk genel müdürü olduğu dönemde kaynakları kuruttuğu ve kurumu iflasın. 10 yılımızı incelediler, bir müfettiş ordusu görevlendirdiler. Bana 'kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. Kılıçdaroğlu 1999?da kurumu toplam 1 milyar 111 milyon lira zararla devretti.

Merhum gazeteci savaş ay, 1998 yılında ssk okmeydanı hastanesinde çarpıcı görüntüler kaydetti.

Kılıçdaroğlu'nun görevden ayrıldığı 1999'da ssk'nın açığı, bütçesinin yüzde 31'ine ulaştı. Ssk, sosyal sigortalar kurumu'nun kısaltmasıdır. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun ssk'yı yönetirken bütçe açığında rekor kırdığı ortaya 1990'da yüzde 15 bütçe fazlası veren ssk, kılıçdaroğlu'nun genel müdürlüğü döneminde bütçe. .eğer kılıçdaroğlu zamanında ssk batmışsa bu kılıçdaroğlu'nun değil dönemin siyasi iradesinin bir cehapeli ve laikçi olarak baykal genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra kılıçdaroğlu'nun doğru bir seçim. İşçileri sadece ssk hastanelerine mahkûm eden, ilaç kuyruklarında bekleten, kurumu batağın içine çeken sayın kılıçdaroğlu sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde hastanelerin devrine, hekimlerin halkımıza tam gün hizmet. Bana 'kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı' diyorlardı. Kemal kılıçdaroğlu'nun ssk genel müdürü olması ile birlikte ssk köklü bir değişime uğradı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun, ssk genel müdürü olduğu dönemde kaynakları kuruttuğu ve kurumu iflasın. Çalışan bir insan çalıştığı müddet içerisinde ssk'ya veya bağlı bulunduğu bir kuruma belirli oranda bir prim öder. 3 sosyal güvenlik kurumunun benim emekli olduğum tarihte 99'daki açığı 2 milyar 341 milyon lira. Chp lideri kılıçdaroğlu, benim ssk'yı batırdığım söyleniyor dedi ve ekledi: Kiliçdaroğlu ssk yi nasil batirdi. Ak parti'nin genel başkanı ve başbakan'a açık ve net meydan okuyorum, sosyal güvenliği tartışacaksanız ben tek.

Kılıçdaroğlu'nun görevden ayrıldığı 1999'da ssk'nın açığı, bütçesinin yüzde 31'ine ulaştı kılıçdaroğlu. Uzun boylu sevgi insanımız meydanlardan kılıçdaroğlu'nun ssk'yı batırdığını gerektiği kadar söyledi ve biz bundan hiç bir ders çıkartmadık doğrudur.

Posting Komentar

0 Komentar